Veelgestelde vragen

Bolle Media krijgt regelmatig vragen over webdesign, internet, kosten en mogelijkheden. Hieronder een antwoord op veelgestelde vragen.
Voor verder vragen kunt u contact met ons opnemen.

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten zijn sterk afhankelijk van de specifieke eisen en wensen van de klant. Een exacte prijs is niet te noemen. Globaal gezien bedragen de kosten voor een website tussen de €500 en €3000. Dit zegt dus nog niet zoveel. Neem voor specifieke informatie contact met ons op.

U heeft standaard al een complete website met bijbehorend beheersysteem. Optimalisatie voor zoekmachines en een handleiding bij de website is bij ons vanzelfsprekend. De genoemde kosten zijn hoe dan ook eenmalig. Er is bij ons, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, namelijk geen sprake van terugkerende kosten voor bijvoorbeeld onderhoudskosten of licenties.

Moet ik na een opgeleverde website nog een beroep doen op Bolle Media?

In principe niet. Bij eigenlijk alle website die wij bouwen is een zogenoemd cms (beheersysteem) meegeleverd met een duidelijke handleiding. Door middel van dit systeem kunt u eenvoudig uw website beheren. Telefonische contact voor hulp of een andere vorm van ondersteuning is bij ons natuurlijk geen probleem.

Ik ben niet zo vaardig in het schrijven van teksten, kunnen jullie mij helpen?

Jazeker. Wij kunnen u van een simpele hometekst, tot een compleet volgeschreven website voorzien. Dit tevens met het oog op vindbaarheid in zoekmachines. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Houden jullie rekening met zoekmachines als Google?

Ja, bij het ontwikkelen van websites houden wij ons aan de nieuwste standaarden en richtlijnen zoals opgesteld door bijvoorbeeld Google. Dit zorgt voor een goede basis om hoge rankings te krijgen.

Hoe lang duurt het voordat een website wordt opgeleverd?

Een indicatie van de looptijd van een project (van kennismaking tot oplevering) is vier tot acht weken. Uiteraard is de looptijd van vele factoren afhankelijk en is bovenstaande dus slechts een schatting.

Kunnen jullie ook een website restylen (herzien)?

Jazeker. Als een website technisch gezien nog meekan, is het alleen restylen van de vormgeving vaak de beste en goedkoopste oplossing voor de klant.

Verzorgen jullie ook de hosting (webruimte)?

Ja. Bolle Media kan indien gewenst ook eigen kwaliteithosting bieden wat een garantie is voor het snel en optimaal draaien van uw webapplicatie.

Wat zijn de technische mogelijkheden bij Bolle Media?

Dit is afhankelijk van uw wensen. Wij bouwen voor klanten soms zéér complexe maatwerkapplicaties, en kunnen hele bedrijfsprocessen automatiseren. Vraag naar de mogelijkheden.

Is Bolle Media plaatsgebonden?

Nee. Hoewel onze standplaats op het voormalig eiland Urk is, hebben we diverse klanten uit de omgeving en ver daarbuiten. Internet is overal, en waar internet is, kan Bolle Media zijn.